için kaldı

Rodrigo Tello: Ersun Yanal'ın yeni takımı açıkladı

Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda kadroda yer alan isimlerden olan Şilili futbolcu Rodrigo Tello, Trabzonspor'un yeni teknik direktörünü açıkladı: "Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta ile birkaç kez bir araya geldi. Yanal, 50. yıl şampiyonluk hedefinin çok zor olduğunu, başarı için 3 yıllık bir planlama gerektiğini Usta'ya ayrıntılı anlattı. Yanal iki yerli bir de yabancı yardımcısı ile takımın başına geçebileceğini Usta ile paylaştı. Eskişehirspor'da birlikte çalıştığım Yanal'ın Trabzonspor'daki ya

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rodrigo Tello: Ersun Yanal'ın yeni takımı açıkladı

2007-2015 yılları arasında Beşiktaş, Eskişehirspor, Elazığspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydikten sonra ülkesi Şili'de Audax Italiano takımına transfer olan Rodrigo Tello, Türkiye'deki kariyeri ve geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fotomaç gazetesine verdiği röportajda teknik direktör Ersun Yanal ile ilgili önemli bir iddiada bulunan Tello, tecrübeli çalıştırıcının Trabzonspor ile anlaştığını, kendisinin de yardımcı antrenör olacağını söyledi. İşte Tello'nun açıklamaları:

"YANAL İLE BAŞKAN BİRKAÇ KEZ GÖRÜŞTÜ"

"Ersun Yanal'la Eskişehirspor'da birlikte çalıştım. Kendisine her zaman büyük bir sevgi ve hayranlık besliyorum. Ersun Yanal ile Başkan Muharrem Usta birkaç kez görüştü. Yanal bu görüşmede Usta'nın önlerine koyduğu 50'nci yıldaki şampiyonluk hedefinin gerçekçi olmadığını anlattı. Trabzonspor'un şampiyon olmak için gelecek sezondan başlamak üzere 3 yıllık bir program üzerinde çalışmaları gerektiğini net olarak söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER