Ramazan bereketi

Ramazan'da Türkiye'de, internet kullanımı yüzde 10 artarken, adresinde 'tarif' geçen sitelere olan erişimde yüzde 141 ile rekor yükseliş yaşandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ramazan bereketi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Erzurum'da oynanan Süper Kupa Finali öncesi basın mensunlarıyla bir araya gelen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, geçen yıl yüzde 7 olan Ramazan'da veri trafiği artış oranının bu yıl yüzde 10 olarak gerçekleştiğini söyledi. Geçen yıl yüzde 8.7 olan hafta sonu kullanım artışı ise bu Ramazan'da yüzde 11'e yükseldi.

Elde edilen verilere göre sosyal ağlar, video ve oyunlara Ramazan öncesine göre daha yoğun ilgi gözlenirken, yemek tarifi siteleri ise tıklanma rekoru kırdı.

Yılmaz, Ramazan'da internet kullanım alışkanlıklarının değiştiğine de dikkat çekerek, yoğun kullanım saatlerinin değiştiği bilgisini verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER