Radarlık bıyıklar

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın başta bakanlar olmak üzere tüm milletvekillerine bıyık bırakmaları konusunda yaptığı telkinler, geçmişte gazetelerde haber oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Radarlık bıyıklar

Hatta kabinenin bıyık bırakan ve bıyığa direnen bakanlarının listeleri bile yayımlandı. Cumhurbaşkanı'nın bıyık konusundaki yoğun telkinleri öyle bir hal aldı ki, artık AK Parti içinde bununla ilgili her gün yeni ve ilginç bir olay yaşanıyor. Son renkli hikâye “Radar Bıyığı”...

Hürriyet'in Parlamento Bürosu Şefi Nuray Babacan, geçenlerde referandum kampanyası nedeniyle sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmek zorunda kalan eski ve yeni milletvekillerinin tatlı telaşına tanık oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde AK Partili eski ve mevcut milletvekillerine verilen yemek ve partinin kampanya hazırlık toplantıları, herkesi görünür kıldı. Bir süreden beri gözlerden uzak olan eski ve yeni bazı milletvekillerinin, 'henüz yeni çıkmaya yüz tutmuş' bıyıklarıyla ortaya çıkmaları kimsenin gözünden kaçmadı.

Bazı milletvekillerinin kesmiş oldukları bıyıkları son bir hafta içinde yeniden bırakmaya başlamaları, konuyu bilenlere manidar geldi. Bunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılacak görüşmeye hazırlık olduğu hemen anlaşıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER