Paramparça 64. yeni bölümde şok eden ilişki!

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Paramparça 64. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Maide, Dilara ve Harun ilişkisinde dengeleri değiştiriyor. Candan ve Ozan arasında yaşananlar ise herkeste şok etkisi yaratacak. Paramparça 64. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Paramparça 64. yeni bölümde şok eden ilişki!

Paramparça 64. bölümde heyecan dorukta. Ozan ve Candan ilişkisi, Cihan'ı çileden çıkartıyor. Cihan ise Ayşe ile yeni bir yola giriyor. Dilara'dan boşanmak isteyen Cihan'ı neler bekliyor? İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

O, Senin çocuğun değil!

Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım'dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım'ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun'un değil Cihan'ın çocuğudur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER