Özdemir'e Meclis'te veda

HAYATINI kaybeden şair, hukukçu, eski Gümüşhane Milletvekili Nurettin Özdemir bugün memleketi Kelkit'te son yolculuğuna uğurlanacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Özdemir'e Meclis'te veda

89 yaşındayken, önceki gün hayata veda eden Özdemir için dün Meclis'te tören düzenlendi. Meclis'teki törene Özdemir'in eşi Hikmet Özdemir, oğulları Gökhan, Kürşat, Cengiz ve Türkmen Özdemir ile kızı Aslıhan, damadı Coşkun Güven, torunları Alageyik, Emir, Ela, Deniz ve Duygu ile Tuğgeneral Nerim Bitlislioğlu'nun da aralarında yer aldığı yakınları katıldı.

Meclis'teki törende eski TBMM başkanlarından Ferruh Bozbeyli, ANAP'lı eski bakanlardan Oltan Sungurlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Partili Meclis İdare Amiri Salim Uslu, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, eski AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, eski ANAP milletvekili Muhittin Karaman, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz da hazır bulundu. Meclis avlusunda saat 11.00'de yapılan ve saygı duruşuyla başlayan törende Özdemir'in özgeçmişi okundu. Özdemir, daha sonra Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından memleketi Gümüşhane Kelkit'e gönderildi. Özdemir bugün, Kelkit Camisi'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER