için kaldı

Öz kardeşini 8 yıl istismar etmişti! Korkunç detaylar ortaya çıktı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milas'taki cinsel istismar olayına el koydu. Ailedeki 2 çocuk koruma altına alınırken, tutuklanan ağabeyin ardından anne, baba ve azmettirici olduğu iddia edilen amca gözaltına alındı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Öz kardeşini 8 yıl istismar etmişti! Korkunç detaylar ortaya çıktı

Milas'ta bir kişinin 8 yıldır kardeşine cinsel istismarda bulunduğu haberinin basında yer almasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca inceleme başlatıldı. Cinsel istismar mağduru 13 yaşındaki S.A.'nın ailesinin durumuyla ilgili yapılan incelemelerin ardından yeni gelişmeler de yaşandı.

AĞABEYİ AMCA AZMETTİRMİŞ

Genişletilen soruşturmada kız kardeşine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ağabey R.A.'nın, amcası R.A. tarafından suça azmettirildiği bilgisine ulaşıldı. Çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan hakkında 12 yıl hapis cezası bulunan amca R.A., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER