Klinikte rezalet! İğne için genç kadının fotoğraflarını çekti, sevgilisi böyle fark etti

İstanbul Tuzla'da Taha E.O. (21) annesine ait kliniğe iğne yaptırmak için gelen kadının pantolonunu indirdiği sırada fotoğraflarını çekti. Genç kadının aşı kabinin dışında bulunan erkek arkadaşı yerdeki fayansın yansımasından hemşirenin sevgilisinin özel fotoğraflarını çektiğini gördü. Şüpheli Taha E.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz ettiği öğrenildi. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Klinikte rezalet! İğne için genç kadının fotoğraflarını çekti, sevgilisi böyle fark etti

Olay 3 Şubat günü Tuzla'da bulunan özel bir klinikte meydana geldi. Tarafların emniyette verdiği ifadelere göre olay şöyle gerçekleşti: Şüpheli Taha E.O. annesine ait olan klinikte bulunuyordu. İğne tedavisi gören 19 yaşındaki kadın, saat 21.00 sıralarında kliniğe gelince Taha E.O., genç kadına iğne yapabileceğini söyledi. Sağlık meslek lisesinden mezun olan ve hemşirelik diploması olduğu öğrenilen Taha E.O. aşı yaptığı genç kadının haberi olmadan özel fotoğrafını çekti. 

ERKEK ARKADAŞI FAYANS YANSIMASINDAN DURUMU FARK ETTİ

Genç kadınla birlikte hastaneye giden ve aşı kabinin dışında bulunan erkek arkadaşı ise yerdeki fayansın yansımasından hemşire olarak çalıştığını düşündüğü kişinin sevgilisinin özel fotoğraflarını çektiğini gördü. Durumun polis ekiplerine haber verilmesi üzerine şüpheli Taha E.O. gözaltına alındı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER