için kaldı

Beşiktaş'ta hoca kararı bugün verilecek

Süper Lig’de, Avrupa’da ve kupada beklentilerin çok uzağında kalan Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaşlı kurmaylar yeni teknik direktör konusunda noktayı koyacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta hoca kararı bugün verilecek

Sergen Yalçın’ın ardından yola Önder Karaveli ile devam eden ancak başarısız sonuçlar ve tartışılan kadrolar nedeniyle hoca arayışlarını erkene çeken Kartal’da Başkan Ahmet Nur Çebi, sportif direktör Ceyhun Kazancı ve yönetici Mesut Urgancılar teknik direktör adaylarının değerlendirildiği bir toplantı yaptı. Ancak dün gerçekleştirilen görüşmeden net bir karar çıkmadığı ifade edildi.

Siyah beyazlıların bugün bir kez daha bir araya gelerek bu konuya son noktayı koyması ve ardından ismi duyurması bekleniyor. Andriy Shevchenko ve Valerien Ismael’in isimleri ön plana çıkıyor.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael ve Andriy Shevchenko'nun ardından sürpriz aday!
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER