Bu pazarın geliri Filistinli çocuklara

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kurucu başkanı olduğu Toplumsal Gelişim Merkezi ve Sosyal Danışma Derneği (TOGEM–DER) tarafından düzenlenen ve geliri İsrail işgali altındaki Doğu Kudüs’te yaşayan Filistinli çocuklara bağışlanmak üzere kurulan ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’nı ziyaret etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu pazarın geliri Filistinli çocuklara

Kendisi de kıyafetlerini bağışlayıp kampanyaya destek veren Emine Erdoğan, bugünlerde büyük acılar yaşayan Filistin halkıyla dayanışma içinde olacaklarını, onları asla kendi kaderlerine terk etmeyeceklerini söyledi. İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde kurulan pazarda,13 Haziran’a kadar oyuncaktan kıyafete, mobilyadan antika eşyaya kadar hayırseverlerin bağışladığı binlerce ürün satışa sunulacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER