Meteorolojiden 6 il için fırtına uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre; Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da fırtına bekleniyor.

GASTE24 GASTE24
Meteorolojiden 6 il için fırtına uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve zamanla çok bulutlu olacağı bölgede, öğle saatlerinden itibaren Ardahan'da kısa süreli aralıklı ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede rüzgarın, güney ve güneybatıdan orta kuvvette, zaman zaman saatte 40 ila 70 kilometre hızında kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede gece en düşük sıcaklık Ardahan'da 7, Kars'ta 8, Ağrı ve Erzurum'da 10, Erzincan'da 13, Tunceli'de 15, Iğdır'da 18 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın ise Iğdır'da 35, Tunceli ve Erzincan'da 31, Kars'ta 29, Ağrı'da 28, Erzurum ve Ardahan'da 27 derece olması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER