Nişan günü ihanet intihara sürükledi

Türk Hava Yolları'nın 6 yıllık kabin memuru 31 yaşındaki Eda Özdemir'in, ABD New York'ta yaşamına son vermesinin altından aşk acısı çıktı. İstanbul-New York seferi için gittiği kentte kaldığı otelin tuvaletinde kendini asarak yaşamına son veren Özdemir'in bir yakını, genç kadının 17 ay önce biten ilişkisinin ardından yaşadığı travmayı atlatamadığını, ölmeden 3 saat önce de eski arkadaşıyla yazıştığını ve onu özlediğini söylediğini belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nişan günü ihanet intihara sürükledi

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'ya konuşan yakın bir akrabası, 6 yıl önce Ankara'dan İstanbul'a giderek THY'de çalışmaya başlayan Özdemir'i ölüme götüren süreci şöyle anlattı: “Eda İstanbul'da tek başına yaşıyordu, maddi sorunu yoktu. Kız kardeşi de THY'de hosteslik yapıyor, bir de yeğeni var. Yeğenini bile 15 gündür görmeye gitmemiş, 1 aydır ailesinin telefonlarına çıkmamış.

ÇOK MUTSUZDU, PLAN YAPTIĞI BELLİ

17 ay önce nişanlısından ayrılmıştı. 4 yıllık bir ilişkiydi. Nişanlandıkları gün erkek arkadaşının telefonunda bir başka kadının mesajlarını görmüş. O olaydan sonra da ilişkileri bitti. Yine de ara sıra görüşüyorlardı dost olarak. Bu intihar kararını bir gecede aldığını sanmıyorum. Son zamanlarda çok mutsuzdu. Bir plan yaptığı belli.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER