Dünyaca ünlü fast food zincirinden skandal görüntüler!

ABD'de dünyaca ünlü bir fast food zincirinde çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. Bir çalışanın elini pantolonunun içine soktuktan sonra patateslere dokunduğu ve masaların üzerine çıkıp dans ettiği, restoranda sigara içtiği görüntülere sosyal medyada binlerce yorum yapıldı, birçok kişi görüntüleri rezalet olarak tanımladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dünyaca ünlü fast food zincirinden skandal görüntüler!

ABD'nin Missouri eyaletine bağlı Springfield'de yaşayan 21 yaşındaki TikTok kullanıcısı Kelsey Kwiatkowski 16 Aralık'ta bir video paylaştı

Ünlü bir fast food zincirinin mutfağında çekilmiş görüntülerde Kelsey Kwiatkowski, bir elini pantolonunun içerisinde sokmuş bir şekilde görünüyordu.

Skandal görüntülerde bir mesai arkadaşı Kwiatkowski'den büyük boy patates çıkarmasını istiyor ve Kwiatkowski, ellerini yıkamadan patates kızartması verirken görülüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER