Roberto Carlos'tan flaş itiraf: Fenerbahçe ve Galatasaray...

Real Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olup tüm dünyaya ses getiren Brezilyalı sol bek Roberto Carlos, Fenerbahçe günlerini anlattı.

GASTE24 GASTE24
Roberto Carlos'tan flaş itiraf: Fenerbahçe ve Galatasaray...

Real Madrid'den Fenerbahçe'ye transfer olup tüm dünyaya ses getiren Brezilyalı sol bek Roberto Carlos, Fenerbahçe günlerini anlattı. O dönem Chelsea'yi reddedip sarı lacivertlileri tercih etmesinin sebebini açıklayan Carlos, Fenerbahçe Galatasaray derbilerine dair de bir itirafta bulundu. İşte Roberto Carlos'un açıklamalarının tamamı...

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olarak kabul edilen ve 2007'de geldiği Fenerbahçe'de 2.5 yıl forma giyen Roberto Carlos, Türkiye günlerine dair bir röportaj verdi.

Hürriyet'e konuşan Brezilyalı efsane, "Chelsea'yi reddedip Fenerbahçe'ye gelmenin sebebi neydi?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi;

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER