Mustafa Cengiz: Ödediğimiz borçlarla banka kurardık

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, mail durumu iyileştirebilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mustafa Cengiz: Ödediğimiz borçlarla banka kurardık

Türk Telekom Stadı içinde bulunan Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda düzenlenen temmuz ayı olağan divan kurulu toplantısında üyelere hitap eden Mustafa Cengiz, kulübün gündemindeki konular hakkında bilgi verip, yöneltilen soruları yanıtladı.

Kulübün borçlarının yüksekliğine dikkati çeken Cengiz, "Sadece bir bankaya yaklaşık 7 yıllık süreçte kullandığmız kredi için 220 milyon lira ödemişiz, 240 milyon lira daha da ödeyeceğiz. Borç bittiğinde, sadece bir bankaya toplam 460 milyon lira ödeme yapılmış olacak. Bu parayla Galatasaray banka kurar." dedi.

İçinde bulunulan genel mali durumlardan kaynaklı olarak faizlerin de artığını anlatan sarı-kırmızılı kulübün başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER