için kaldı

Merkel'den turizmcilere: Türkiye için yapabileceğim her şeyi yaptım

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner, bir toplantı dolayısıyla sohbet ettikleri Almanya Başbakanı Angela Merkel'in, ‘Türkiye'yi çok sevdiğini ve Kapadokya'yı çok beğendiğini, yakın zamanda yine ziyaret etmek istediğini' söylediğini bildirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Merkel'den turizmcilere: Türkiye için yapabileceğim her şeyi yaptım

HÜSEYİN Baraner, TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün ile Merkel'in konuşma yaptığı Berlin'deki 20. Federal Almanya Turizm Endüstrisi (BTW) Zirvesi'ne katıldıklarını belirtti. Toplantı sonrası Merkel ile kısa bir süre sohbet ettiklerini kaydeden Baraner, “Sayın Merkel sohbetimizde 'Türkiye'yi çok sevdiğini ve Kapadokya'yı çok beğendiğini, yakın zamanda yine ziyaret etmek istediğini' söyledi” diye konuştu.

Baraner ayrıca, “Turizmdeki düşüşleri” soran Merkel'in, “Sonbahar satışlarında Türkiye'nin Almanya'da üçüncü sırada olduğu” cevabını vermeleri üzerine, “Bunu duymaktan mutlu olduğu”nu dile getirdiğini aktardı.

Merkel'den turizmcilere: Türkiye için yapabileceğim her şeyi yaptım - Resim : 1TÜRK TURİZMCİLERE İLGİ GÖSTERDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER