Mahkeme Başkanı'ndan cevap: Devlet sizi istese sonra da öldürürdü

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden Cumhurbaşkanına suikast duruşmasında MAK timinde görevli eski Astsubay Erkan Çıkat ifade verdi. Çıkat ifadesinde devletin kendilerini öldürmek istediğini ileri sürünce Mahkeme başkanı "Devlet sizi istese sonra da öldürürdü" diyerek cevap verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mahkeme Başkanı'ndan cevap: Devlet sizi istese sonra da öldürürdü

"HAZIRLIĞIN NİÇİN YAPILDIĞINI BİLMİYORDUM"

MAK'çı Erkan Çıkat, "Suçlamaları okudum, anladım. Hiç birini kabul etmiyorum" diyerek başladığı ifadesinde, "15 Temmuz esnasında MAK okulunda Astsubay öğretmen idim. Daha önce birçok göreve katıldım. 15 Temmuz'da da bayram izninden yeni dönmüştük. Cuma günü hazırlıklar vardı. Malzeme hazırlanıyordu. Ancak bu hazırlığın niçin yapıldığını bilmiyordum. Olay günü Taner Binbaşı terör elebaşısının alınacağını söyledi. Daha sonra Özel Kuvvet timleri geldi. Malzemeleri kuşandılar.

"GELEN İKİ POLİSİ BEN KELEPÇELEDİM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER