Lassana Diarra: 5 yıl sizin için oynamam

Galatasaray'ın transferini bitirmek için geri sayıma geçip prensipte anlaştığı Lassana Diarra, Ruslara rest çekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Lassana Diarra: 5 yıl sizin için oynamam

Lokomotiv Moskova Kulübüne ödeyeceği tazminat ile ilgili masaya oturan Diarra, avukatı aracılığı ile “ Ya cezamı 5 milyon euroya indirin yada futbolu bırakıp bu parayı ödemem” dedi. G.Saray'ın teklifini kabul edip 25 Ağustos'a kadar süre isteyen Diarra'nın avukatı, Moskova'daki görüşmede oyuncusunun Marsilya'dan yıllık 2 milyon Euro kazandığını belirtti.

"5 MİLYON'A DÜŞÜRÜN CEZAMIZI ÖDEYELİM"

Diarra'nın görüşmelerini ise şöyle aktardı “UEFA'nın verdiği ceza 10 milyon Euro. Bu parayı 5 milyon Euro'ya düşürün ve cezamızı ödeyelim. Aksi halde Diarra, 5 yıl futbol oynasa dahi bu parayı ödeyemez. 31 yaşında ve bu cezayı ödemek için de 5 yıl futbol oynama niyetinde değil” dedi. Ruslar, Diarra'dan süre isterken Fransız yıldız istediği yanıtı alırsa Galatasaray ile 4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER