Kuyt: 'Her zaman her yerde en büyük Fener'

Fenerbahçe'nin Feyenoord'u 1-0 yendiği maçın ardından Sarı-lacivertli eski oyuncu Kuyt röportajının sonunda 'Her zaman her yerde en büyük Fener' dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kuyt: 'Her zaman her yerde en büyük Fener'

Feyenoord kaptanı Dirk Kuyt, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçını yorumlarken, "Sonuç bizi hayal kırıklığına uğrattı. Maçın zor olacağını biliyorduk. Bize galibiyet yetmiyordu. 2 farklı galip gelmemiz lazımdı. Onlar gol atınca da işimiz daha da zorlaştı. Birinci yarı bulduğumuz pozisyonlarda biraz şanssızdık" dedi.

"Fenerbahçe'nin benim için ne anlama geldiğini herkes biliyor." diyen Kuyt, "Feyenoord'un kazanmasını istiyorum. Ancak bundan bundan sonra Avrupa'da da ligde de Fenerbahçe'nin kazanmasını istiyorum." dedi. Tecrübeli oyuncu sözlerini, "Her zaman her yerde en büyük Fener" sözleriyle tamamladı.

İşte Avrupa Ligi'nde muhtemel rakiplerimiz, Demirkol'dan F.Bahçeli yıldız için çok sert sözler, Fenerbahçe, Hollanda'dan lider döndü

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER