Ocak transfer pazarı canlandı! Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor...

Süper Lig’de 5 Ocak’ta transfer sezonunun açılmasıyla birlikte kulüpler sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek futbolcularla ön protokol sözleşmesi imzalayabilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ocak transfer pazarı canlandı! Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor...

Emre Taşdemir: 25 yaşındaki sol bek oyuncusunun sezon sonunda Galatasaray’la sözleşmesi sona eriyor. 2019’dan beri Galatasaray formasını giyen sol bek futbolcusu sık sakatlık yaşamasa Türkiye’nin en potansiyelli sol bek oyuncularından birisi olarak görülüyor. Emre Taşdemir’in güncel piyasa değeri 850.000 Euro.

Fatih Kuruçuk: Galatasaray’ın ısrarla istediği ve transferi için sezon sonunu beklediği 22 yaşındaki Fatih Kuruçuk’un Fatih Karagümrük’le sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 2017/18 sezonundan beri Fatih Karagümrük forması giyen Fatih Kuruçuk, 1.92 boyuyla ön plana çıkarken güncel piyasa değeri 1.200.000 Euro.

Ocak transfer pazarı canlandı! Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor... - Resim : 1

Ömer Faruk Beyaz: Avrupa takımlarının adeta pusuya yattığı Ömer Faruk Beyaz’In Fenerbahçe’yle kontratı sezon sonunda sona eriyor. On numara mevkisinde oynayan 17 yaşındaki genç yıldız adayının sezon sonunda aynı Galatasaray’da Mustafa Kapı da olduğu gibi Avrupa’ya transfer olacağı konuşuluyor. Ömer Faruk Beyaz’In güncel piyasa değeri 1.000.000 Euro.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER