Kördüğüm dizisinden büyük bomba!

Kördüğüm'den büyük bir bomba geldi.. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin 18. yeni bölüm fragmanı da seyirci ile buluştu. Kördüğüm yeni bölümde diziye Mehmet Aslantuğ dahil oluyor. Feyza'nın eski eşini canlandıracak olan Mehmet Aslantuğ, ekranlara hızlı bir dönüş yaparken, hayranlarını da sevindirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kördüğüm dizisinden büyük bomba!

Kördüğüm dizisinde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Son bölümü ile ekrana gelen Kördüğüm dizisinin 18. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kördüğüm yeni bölüme ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ dahil oldu. Hayranlarını sevindiren ünlü isim Kördüğüm'de Feyza'nın eski eşini canlandıracak.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali Nejat'ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan'la birlikte geçirir. Ali Nejat'a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat'a bir teklifte bulunur. Murat'ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER