için kaldı

SCÜ ile Dermokil arasında Ar-Ge protokolü

Üniversite-Sanayi iş birliğinin artarak devam etmesi ve çalışmaların bilimsel metotlar ışığında yürütülmesi amacıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (CÜTAM) ile Ezel Kozmetik İth. ve İhr. Tic.ve San. AŞ (Dermokil) arasında Ar-Ge protokolü imzalandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
SCÜ ile Dermokil arasında Ar-Ge protokolü

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen imza törenine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Dermokil Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Karaca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş ve CÜTAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şimşir katıldı.

Proje kapsamında CÜTAM ve Dermokil’de bulunan laboratuvarlar, araştırma ve geliştirme projeleri için ortak kullanılacak. SCÜ ve Dermokil; ortak eğitim faaliyetleri, bilimsel yayın gibi çalışmaları birlikte yürütecekler.

İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Yıldız ve Yönetim Kurulu Başkanı Karaca açıklamalarda bulundular.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER