Kitaplardan sinema perdesine uyarlanan 10 akılda kalıcı film!

Okuduğumuz satırlardan çıkıp beyazperde ile buluşan hikayelerin yeri her zaman ayrıdır. Çünkü hep daha fazlasını, yansıtılanın ardındakini görür ve hissederiz. Bazıları ete kemiğe bürününce daha çok etkiler, bazılarınınsa sadece kitap satırlarında kalmasını isteriz. Peki bizim için, ne olursa olsun, unutulmaz olan uyarlama filmler hangileri?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kitaplardan sinema perdesine uyarlanan 10 akılda kalıcı film!

1. ME BEFORE YOU (SENDEN ÖNCE BEN)

Kitaplardan sinema perdesine uyarlanan 10 akılda kalıcı film! - Resim : 1

Talihsiz bir kaza sonucu eski hayatını geride bırakmak zorunda kalan Will ve yaşam enerjisiyle dolu, cıvıl cıvıl bir genç kadın olan Lou'nun sıradışı aşk hikayesinin anlatıldığı Me Before You'yu, Jojo Moyes'un aynı adlı kitabının satırlarında tanışmış ve beyazperdeye uyarlanacağını duyduğumuz anda büyük bir heyecan duymuştuk. Çünkü özel bir hikayeydi ve kadroya baktığımızda bizleri heyecanlandıran isimler görüyorduk. Nihayet bu özel hikayenin beyazperdedeki yorumunu izlediğimizde, sinema salonundan mutlu ayrıldık. Kitap satırlarında tanıdığımız bu özel ve değerli hikaye, sinema salonunda da aynı etkiyi bırakmayı başarmıştı. Sam Claflin ve Emilia Clarke'ın büyüleyici performansları da filmi etkileyici kılan en önemli detaylardan bir tanesiydi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER