için kaldı

Kırgız kadın Antalya'da dehşet saçtı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde Kırgız 34 yaşındaki Aıgul Nurbek,tartıştığı sevgilisi 31 yaşındaki Salim Sarıkaya'yı kalbi ve göğüs altından olmak üzere 3 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kırgız kadın Antalya'da dehşet saçtı

Olay, saat 02.15 sıralarında meydana geldi. Manavgat'ta oturan Salim Sarıkaya, sevgilisi Kırgızistan uyruklu Aıgul Nurbek ile gece yarısı, akrabası M.K'nın Sanayi Sitesi'ndeki dükkanında buluştu. Burada bir süre sohbet eden Sarıkaya ile Nurbek arasında tartışma çıktı. Hızla büyüyen tartışma, dükkanın yakınında bulunan cami bahçesinde devam etti.

Kırgız kadın Antalya'da dehşet saçtı - Resim : 1

Salim Sarıkaya hayatını kaybetti

Bu sırada yanında bulunan bıçağı çıkartan Aıgul Nurbek, Sarıkaya'yı kalbi, göğüs altı ve kolundan bıçakladı. Sarıkaya, o sırada yanlarında bulunan M.K'nın çağırdığı ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER