Kim daha iyi göstereceğiz

Beşiktaş'ın en iyi futbolu oynayan ve en verimli kadroya sahip takım olarak gösterilmesi, sarı lacivertlileri hırslandıran önemli bir faktör oldu. Advocaat, "Kendi oyunumuzu oynayarak kazanacağız" derken, Volkan da iddiasını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kim daha iyi göstereceğiz

BEŞİKTAŞ maçı öncesi Fenerbahçe'de teknik heyet ve futbolcular hem motivasyon, hem taktik anlamda hazır durumda. Stadın tamamen dolacak olması futbolcularda ayrı bir heyecan yaratırken, herkes taraftarın bu ilgisine layık olacaklarını dile getiriyor.

Dev maç için Samandıra'da neler konuşuluyor, diye bir araştırma yaptık. İşte oyuncular ve teknik heyetin maç öncesi yaşadıkları ve ifade ettikleri...

Futbolcular uzun zamandır Beşiktaş maçını bekliyordu. Özellikle Beşiktaş'ın kendilerinden daha iyi takım gibi gösterilmesi onları daha hırslandırmış durumda. Derbi maça ayrı bir motivasyon ile hazırlık yaptılar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER