Kılıçdaroğlu'nu AK Partililer karşıladı

Gaziantep'te, 54 kişinin canlı bomba saldırısında yaşamını yitirmesinin ardından taziye ziyareti için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin karşıladı. Şahin, twitter'dan "'Gaziantep'e başsağlığı ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu milletvekillerimizle karşıladık" diye yazdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu'nu AK Partililer karşıladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, taziye ziyareti için uçakla Adana'ya oradan da karayoluyla Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberindeki heyeti kent girişinde karşıladı. Fatma Şahin ile STK temsilcileri kente gelen Kılıçdaroğlu ile birlikte öğle yemeği yedi.

Fatma Şahin, Kılıçdaroğlu ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından; 'Gaziantep'e başsağlığı ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu milletvekillerimizle karşıladık' notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nu AK Partililer karşıladı - Resim : 1

İLK DURAK PERVARİLER DERNEĞİ OLDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER