İHH'dan Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki yetimlere yardım

 İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde nakdi yardım yaparak oradaki vatandaşlara destek oldu.

GASTE24 GASTE24
İHH'dan Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki yetimlere yardım

İHH, Yetim Sponsorluk Projesi kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılan Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde ramazan ayı öncesi nakdi yardım dağıttı.
İHH Kilis Koordinasyon Merkezi Yetim Birimi Sorumlusu Emre Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bağışçıların emanetlerini sahiplerine teslim etmek üzere dün Rasulayn bugün de Tel Abyad ilçesine geldiklerini söyledi.
Nakdi yardımda bulunulan çocukların yüzlerinin güldüğünü belirten Gümüş, "Bütün bağışçılara ve yetim birimi destekçilerine teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. Yetim gülerse dünya güler." diye konuştu.
Tel Abyad ve Rasulayn ilçeleri, Türkiye'nin Ekim 2019'da gerçekleştirdiği Barış Pınar Harekatı’yla terör örgütü YPG/PKK işgalinden kurtarılmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER