Beşiktaş'ta kan donduran anlar... Darp edildi, bıçaklandı, gaspçının bacağına sarıldı

İstanbul Beşiktaş’ta yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, telefonunu ve parasını gasp eden iki kişinin peşinden gidince önce darp edildi ardından da bıçaklandı. Kan donduran anlar kameralara yansırken, Azimi'nin kaçmasın diye bacağına sarıldığı saldırgan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gaspçı tutuklanırken, mağdur genç ise sınır dışı edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ta kan donduran anlar... Darp edildi, bıçaklandı, gaspçının bacağına sarıldı

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü saat 08.00 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, cadde üzerinde yürümeye başladı. Bir süre sonra Azimi ile yoldan geçen iki kişi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada şahıslar Azimi’nin cep telefonunu ve 100 lirasını gasp etti. Olayın ardından Azimi, şahıslardan parasını geri almak isteyince kavga çıktı.

ÖNCE GASP ARDINDAN DARP VE BIÇAKLAMA

Yumruk ve tekmelerle dakikalarca darp edilen Azimi, daha sonra 2 yerinden bıçaklandı. Azimi, bıçaklanmasına rağmen gaspçılardan birinin bacağına sarılarak kaçmasını engellemeye çalıştı. Ancak vatandaşların araya girmesiyle şahıslar kaçarak uzaklaşırken, genç ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Dehşet anları ise hem güvenlik hem de cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER