"Kardeşim bıçaklandığında 'nefes alamıyorum' diye yalvarmış"

Eskişehir'de eski sevgilisi 36 yaşındaki Tuba Korkmaz'ı sokak ortasında bıçakla yaraladıktan sonra kendini de bıçaklayan 33 yaşındaki Fatih S.'ye adliye önünde tepki gösteren ünlü dizi oyuncusu Şeyma Korkmaz, ablasının olayının kendisi üzerinden magazinselleştirildiğini belirterek, insanların bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Kardeşim bıçaklandığında 'nefes alamıyorum' diye yalvarmış"

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta, 17 Haziran Cuma sabahı saat 07.00 sularında işe gitmek üzere servis bekleyen Tuba Korkmaz, iki ay önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Fatih S. tarafından saldırıya uğramıştı. Fatih S., Korkmaz'ı arkasından koşarak dört kez bıçaklayarak, karaciğer, akciğer, safra kesesi ve diyaframına zarar vermişti. Yardım çığlıkları atmasının üzerine beşinci darbeyi de yiyen Tuba Korkmaz'ı, doktor olan bir mahalle sakini görerek ilk müdahaleyi yapmış, genç kadın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne (ESOGÜ) kaldırılmıştı. Olayın ardından adliyeye sevk edilen Fatih S.'ye Tuba Korkmaz'ın ablası dizi oyuncusu Şeyma Korkmaz ile babası tepki göstermişti.

"Kardeşim bıçaklandığında 'nefes alamıyorum' diye yalvarmış" - Resim : 1

"ONU GÖRDÜĞÜMÜZDE SİNİRLERİMİZE HAKİM OLAMADIK"

Bu olayların ardından ise saldırı birçok haber sitesinde Tuba Korkmaz'ın oyuncu kardeşi Şeyma Korkmaz'ın adliyedeki tepki fotoğraflarıyla 'Dizi değil gerçek' başlıklarıyla paylaşılmıştı. Adliye önünde yaşadıkları olayın, ablasının bıçaklanmasının önüne geçtiğini ifade eden ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belirten 'Beni Affet' dizisinde Feride karakterini canlandıran Şeyma Korkmaz, sosyal medya üzerinden de kendisine yönelik doğru olmayan suçlamaların yapıldığını söyledi. Adliye önünde giydiği tişörtün dahi konu olduğunu aktaran Korkmaz, "O sabah bizim için ablamı ziyarete gittiğimiz bir sabahtı, 5'inci gündü. Tuba 5 gündür yoğun bakımdaydı. Zaten bu yazılan, çizilen bir sürü şey oldu, o gün ile ilgili ve giydiğim tişörtle ilgili, biz ablamı ziyarete gidiyorduk, öyle uyandık. Yoğun bakımda çok az görebiliyorduk onu. Gördükten sonra eve döndük. O gün biz Fatih'in adliyeye gideceğini öğrendik. Ve insanların da anlayabileceğini düşünüyorum bu durumu, yani benim canım, babamın canı, kardeşim o benim ve böyle bir şeye maruz kaldı. Üzücü bir durumdu bu ve onu görmek istedik aslında. Yani bunun çok normal olduğunu düşünüyorum. Adliyeye gittik, onu gördüğümüzde de sinirlerimize açıkçası hakim olamadık. Ve tekrar söylüyorum, bunun çok normal olduğunu düşünüyorum" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER