Kalp profesörü, kalp krizi geçirerek yaşamını

Dünya Kalp Günü'nde çok acı bir tesadüf yaşandı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Kalp Cerrahı Prof. Dr. Ufuk Yetkin, Dünya Kalp Günü'nde, kalp krizinden hayatını kaybetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kalp profesörü, kalp krizi geçirerek yaşamını

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi 47 yaşındaki Prof. Dr. Ufuk Yetkin, üniversitenin misafirhanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, sabaha karşı 00.30 sıralarında CÜ misafirhanesinde meydana geldi. 15 ay önce CÜ Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ufuk Yetkin, gece saatlerinde misafirhaneye gelerek odaya çıktı. Prof. Dr. Yetkin'in odasını telefonla arayan misafirhane personeli, bir süre haber alamayınca odaya çıktı.

ODASINDA BULUNDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER