için kaldı

Doğu Ekspresi Erzincan'a vardı

Kars istikametine hareket eden Doğu Ekspresi 19 saatlik yolculuğun ardından Erzincan'a ulaştı.

GASTE24 GASTE24
Doğu Ekspresi Erzincan'a vardı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ'nin Kovid-19 önlemleri çerçevesinde ara verdiği seferlerine yeniden başlayarak, dün 15.55'te Kars'a gitmek üzere tarihi Ankara Garı'ndan yola çıkan "Turistik Doğu Ekspresi" treni Erzincan'a geldi.

Saat 13.45'te Erzincan Tren Garı'na ulaşan yolcular, yaklaşık 5 dakikalık molanın ardından Erzurum'a hareket etti.

Doğu Ekspresi Erzincan'a vardı - Resim : 1

Yolculardan Mehmet Demirbaş, seyahatin rahat ve konforlu geçtiğini belirterek, seferlerin yeniden başlamasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hüseyin Kış da Mersin'den iş insanları olarak bir vagon kiraladıklarını ve çok keyifli bir yolculuk geçirdiklerini anlattı.

Doğu Ekspresi Erzincan'a vardı - Resim : 2

Yolculukta çok güzel manzaralarla karşılaştıklarını dile getiren Kış, "Bu seferler, turizm için çok önem arz ediyor. Ülkemiz çok güzel ancak herkesin bu manzaraları gelip görmeleri, yaşamaları gerekiyor." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER