İzmir'de önemli kruvaziyer buluşması

Kruvaziyer sektörünün önde gelen gruplarından Carnival Cooperation firması yöneticileri ile İzmir'deki turizm sektörü temsilcileri gelecek dönem hedeflerini belirlemek üzere toplantı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'de önemli kruvaziyer buluşması

İZMİR Ticaret Odasından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye yeniden sefer düzenlemek üzere çalışma yürüten Carnival Corporation & PLC şirketinin Deniz Güvenliği Direktörü Ricardo Karakadze ve Carnival Maritime Gemi Güvenlik Direktörü Hendrik G. Malmström, Türkiye'ye sefer planlarıyla ilgili sektör temsilcilerine bilgi verdi.

Risk değerlendirmesi için gerçekleştirdikleri İzmir gezisinde her şeyi çok profesyonel bulduklarını ve olumlu izlenim edindiklerini ifade eden Karakadze, İzmir'i olumlu ve güvenli bir kent olarak gördüklerini kaydetti.

Malmström de grup bünyesindeki 8 kruvaziyer şirketine İzmir ve Türkiye'yle ilgili olumlu yönde rapor vereceklerini, bu kararın diğer kruvaziyer şirketlerini de etkileyebileceğini bildirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER