için kaldı

Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor: Carles Alena

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için sürpriz bir isim masaya geldi. Barcelona'da forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Carles Alena, Sarı-Kırmızılılar ile temas kurdu. Fatih Terim'in onay vermesi durumuna transferin bitebileceği belirtildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'a orta saha Barcelona'dan geliyor: Carles Alena

Regista arayışlarına devam eden Galatasaray'ın gündemine Barcelono'dan Carles Alena da girdi. İspanyol RAC-1 geçen sezon Real Betis'te kiralık oynayan İspanyol futbolcunun, bir kez daha Barcelona'dan ayrılmak için yönetime başvurduğunu yazdı.

İddiaya göre; iki sezon önce Milan ve Tottenham ile görüşen 22 yaşındaki Alena'ya Barcelona yönetimi o dönemde "Geleceğin yıldızını kaçırmayalım" diye izin vermemişti. ANCAK gelinen süreçte Alena, Barça'da forma bulamayacağını

anladığı için ayrılmak için başvurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER