‘Sıfır Atık’la 39 milyarlık tasarruf

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi’yle bugüne kadar 24.2 milyon ton geri kazanılabilir atığın işlendiğini ve 39 milyar lira ekonomik kazanç sağlandığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Sıfır Atık’la 39 milyarlık tasarruf

Roketsan’ın Lalahan yerleşkesinde düzenlenen Sıfır Atık Projesi tanıtım toplantısına katılan Emine Erdoğan, “Savunma sanayinde, kadınların güçlendirilmesi için yaptıklarıyla sektörde öncü konumdasınız. Kadın çalışanların, liderlik pozisyonlarında ve karar alma mekanizmalarında olduğunu görüyoruz. Bu hassasiyetin gerçekten takdire şayan olduğunu düşünüyorum” dedi.

24.2 MİLYON TON GERİ KAZANIM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile 2017’de başlattıkları Sıfır Atık Projesi’nin tüm ayaklarıyla ülke için vazgeçilmez bir dönüşüm olduğunu vurgulayan Emine Erdoğan, sözlerini özetle şöyle sürdürdü:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER