için kaldı

Göztepe, Makana Baku'yu kadrosuna katmak üzere

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, bir transfere daha imza atmak üzere.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe, Makana Baku'yu kadrosuna katmak üzere

Şu ana kadar Altınordu’dan Kahraman, Wacker Innsbruck’tan Şefik ve Gent’ten Arslanagic’le sözleşme imzalayıp, Gil Vicente’den Lourency ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar sol kanat Makana Baku’nun da işini bitirdi.

Göz-Göz, Almanya’da Holstein Kiel takımının sol kanat oyuncusunu İzmir’e getirdi. Kongo asıllı Alman futbolcunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı kaydedildi.

Almanya’nın Mainz şehrinde dünyaya gelen 23 yaşındaki futbolcu, Mainz 05 altyapısında futbola başladı. Ülkesinde Gonsenheim, Sonnenhof Grossaspach ve Holstein Kiel’de forma giyen Baku, Polonya’nın Warta Poznan ekibinde kiralık olarak forma giydi. Baku, Almanya U20 ve U21 milli takımlarında da görev yaptı.

Content Video - Göztepeli oyunculardan taraftarlara forma sürprizi
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER