İçişlerinden silahlanma açıklaması: Doğal gerekli bir durum

İÇİŞLERİ Bakanlığı, silahlanma iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, PKK'nın hedef aldığı AK Partili siyasilere yönelik güvenlik ve koruma tedbirlerinin bazı basın yayın organlarınca ‘silahlanma' adı altında çarpıtılarak servis edildiği savunularak şöyle denildi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
İçişlerinden silahlanma açıklaması: Doğal gerekli bir durum

“Bölgede terör örgütü PKK ve yandaşlarına karşı siyaset yaptığı için yoğun tehditlere maruz kalan vatandaşlarımızla ilgili olarak, Bakanlığımızın gerekli koruma tedbirlerini alması, güvenlik önlemlerini arttırması, doğal, olması gereken bir durumdur. Görevlerinden dolayı korunmak zorunda olanlar ile terör örgütlerinin açık hedefi haline gelen veya getirilenlerle ilgili mevcut güvenlik önlemleri, devletin vatandaşa olan sorumluluğu çerçevesinde, kendi kuralları ve işleyişi içerisinde alınmaya devam etmektedir.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER