Trabzonspor maçı sonrası Galatasaray'da Fatih Terim yerinden kalkamadı! Arda Turan'la maçın kritiğini yaptılar

Süper Lig'in 36. haftasının önemli maçında Galatasaray, sahasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kalırken maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bir süre soyunma odasına gitmedi ve saha içinde kaldı. Takım kaptanlarından Arda Turan da Terim'in yanına giderek maçın kritiğini yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor maçı sonrası Galatasaray'da Fatih Terim yerinden kalkamadı! Arda Turan'la maçın kritiğini yaptılar

Galatasaray'ın Trabzonspor'la sahasında 1-1 berabere kaldığı maçın ardından sarı-kırmızılı takımda ilginç anlar yaşandı.

Hakem Mete Kalkavan'ın bitiş düdüğünün ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oturduğu yerden kalkmadı ve bir süre soyunma odasına gitmeyip çevresini izleyerek tepkisiz kaldı.

Sonrasında takım kaptanlarından Arda Turan Terim'in yanına geldi ve ikili, bir süre karşılaşmanın kritiğini yaptılar. Fatih Terim ve Arda Turan'ın maçın kritiğini yaparken son derece üzgün oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER