"Hazard'a 'Ayaklarını öpebilir miyim' dedim"

Leicester City'nin yıldızlarından Christian Fuchs, Hazard ile arasında geçen ilginç şampiyonluk anısını anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Hazard'a 'Ayaklarını öpebilir miyim' dedim"

Geçen sezon Premier League'i şampiyon olarak bitiren ve son yılların en büyük sürprizine imza atan Leicester City'nin tecrübeli savunma oyuncusu Christian Fuchs, İngiliz basının verdiği röportajında o anları ilginç ifadelerle anlattı.

Chelsea'nin son dakikada Hazard'ın attığı golle Tottenham ile 2-2 berabere kalmasıyla birlikte şampiyonluğu garantileyen Leicester City'de, Avusturyalı oyuncu Fuchs o anları anlatırken, "Dakika 83, Eden Hazard, Eden Hazard. Teşekkürler adamım. 6 yaşımdan bu yana futbol izliyorum. Bu kadar güzel bir gol görmedim" ifadelerini kullandı.

Fuchs, iki hjafta sonra Chelsea ile sezonun son maçına çıktıklarında Hazard ile arasında geçenleri de anlatırken, "2 hafta sonra Chelsea ile sezonun son maçına çıkıyorduk. Son düdükten sonra Hazard'ın yanına gittim ve 'Ayaklarını öpebilir miyim?' dedim, o da güldü" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER