Nilsu Berfin Aktaş: Seyirciyi ağlatmak daha zor

Kimi “Geleceğin Beren Saat’i” diyor, kimi dünyaca ünlü top model Gigi Hadid’e benzetiyor. Henüz 23 yaşında ama hem oyunculuk yarışmasında hem de rol aldığı dizilerde kendini ispat etti bile. Nilsu Berfin Aktaş: “Temel insani olguları ele alan bir dram filmi çekmek isterdim.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nilsu Berfin Aktaş: Seyirciyi ağlatmak daha zor

Nilsu Berfin Aktaş, 2018’de ‘Geleceğin Starı’ adlı yarışma programıyla dikkatleri üzerine çekti, hemen peşinden ‘Kuzey Yıldızı’ adlı dizinin kadrosuna katıldı.  Bugünlerde dijital bir platformda yeni dizisinin yayına girmesi için gün sayan Aktaş, misli.com’un ‘Sanal Oyunlar’ kampanyasının da reklam yüzü oldu... Bir filmde hem senarist hem yönetmen hem de oyuncu olarak yer almayı hayal eden Aktaş’la sohbete, ailesini konuşarak başladık...

Ankara’da doğup büyümüşsünüz, nasıl bir ailede yetiştiniz?

Annem ve babam çalışmak için beni babaanneme bırakmak zorunda kalmışlar, onları uzun bir süre görmedim. Babaannem, dedem ve halamla büyüdüm. Küçüklüğümde beni oyunculuğa yönlendiren de halam oldu. Abla-kardeş gibiydik, “Sen çok iyi yerlere geleceksin” derdi. Sonradan annemle babam geldi ve beni geri aldılar. Çok eğlenceli bir ailede büyüdüm diyebilirim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER