Hayat Şarkısı 21. bölüm sezon finalinde her şey konuşulacak!

Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi Hayat Şarkısı 21. bölümü ile sezon finali yapacak. Yarın akşam ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Kerim tüm gerçekleri herkesin önünde konuşmaya karar veriyor. Hülya'yı zor anlar bekliyor. Hayat Şarkısı 21. bölüm fragmanları ve sezon finali detayları haberimizde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hayat Şarkısı 21. bölüm sezon finalinde her şey konuşulacak!

Hayat Şarkısı dizisi sezon finali için nefesler tutuldu. Salı akşamı 21. bölüm sezon finali ile izleyici karşısına çıkacak olan Hayat Şarkısı dizisinde Hülya ve Mahir yolun sonuna geliyor. İşte sezon finalinden merak edilen dakikalar..

Hülya ile Mahir, bu kez kendilerini bir oyunun içinde buluyorlar! İkili yine düşmanları alt edebilecekler mi? Hayat Şarkısı, heyecan dolu sezon finaliyle 28 Haziran Salı 20.00'de!

Hayat Şarkısı Sezon Finali ile ekranlara geliyor! Hülya yolun sonun geliyor ve tüm sırlar açığa çıkıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER