Abdulkadir Selvi: Bazı bakanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olabilir

Fulya Soybaş’ın hazırladığı Hürriyet Bizimle’de bugünün konuğu Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi oldu. Gündeme dair çarpıcı yorumlar yapan Abdulkadir Selvi, Ankara kulislerinde konuşulan en sıcak gelişmeleri Hürriyet Bizimle izleyicileri için anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Abdulkadir Selvi: Bazı bakanlar cumhurbaşkanı yardımcısı olabilir

Pandemi döneminde mesleki olarak zaman zaman zorlandığı anlar olduğunu söyleyen Abdulkadir Selvi “Türkiye’nin bu süreci yönetmesinde sağlık alt yapısının güçlü olması bizim içini avantaj oldu” değerlendirmesinde bulundu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle attığı tweet sonrasında başlayan tartışmalara değinen Abdulkadir Selvi, “HDP’nin PKK ve terör ilişkisine tepki göstermek lazım. Bu bir siyasi ikiyüzlülük” diye konuştu.

“Bazı HDP’lilerin dokunulmazlıkları kaldırılabilir” diyen Abdulkadir Selvi, HDP’nin kapatılmasıyla ilgili olarak ise “HDP bu hareketin 8. partisi. Diğer 7 partiyi kapattık da ne oldu” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER