Güneş: "Türkiye'de baskı hakeme etki ediyor"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-2 berabere biten Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güneş: "Türkiye'de baskı hakeme etki ediyor"

İşte Güneş'in sözleri...

"Bütün oyuncular disiplin içerisinde kazanmak için oynadı. Fizik olarak sorun yoktu. Son 10 dakikada rakip kazanmak için pozisyonlar buldu. Bir o bölümde gol ararken kalemizde pozisyonlar verdik. İki golde de hatalar yaptık. İkincide ortada pozisyon yokken kornere attık topu geldi gol oldu. Bunları çalışmamız gerekiyor.

Rakibin oyun anlayışı bizim oyunumuzu bozmak. Sert ve agresif oynayıp uzun toplarla ileriye gitmek. Oyunu yöneten ve kazanmaya çalışan taraf bizdik. Kontrol bizdeydi ama daha fazla pozisyon üretmek için daha akıcı oynamak lazım. Dolayısıyla iki puan kaybettik. Üzgünüz. Son bölüme bakılınca kaybettik de diyebilirdik ama yine de iki puan kaybettik. Olmayacak şekilde iki gol yedik. Son bölüm kontrolü kaybettiğimiz için eksik bizim için."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER