İletişim Başkanı Altun’dan Canan Kaftancıoğlu'na 'Aylan Kurdi’ tepkisi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından döviz rezervi tartışmalarıyla ilgili paylaşımında Aylan bebeğin fotoğrafına yer vermesine sert tepkiler gelmeye devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İletişim Başkanı Altun’dan Canan Kaftancıoğlu'na 'Aylan Kurdi’ tepkisi

İletişim Başkanı Farhrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Bodrum’da cansız bedeni kıyıya vuran Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin fotoğrafıyla ilgili paylaşımına tepki gösterdi. Altun, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İnsan olmak asgari düzeyde bir vicdan gerektirir. Vicdanı olmayanın siyasete ve topluma katacağı hiçbir şey yoktur. Aylan bebeğin ve milyonlarca mazlumun aziz hatırasını inciten vicdansızlığı telin ediyoruz. Aylan bebeğin katillerinden emir alanlardan başka ne beklenir ki?"

'YAZIKTIR, GÜNAHTIR'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER