için kaldı

Grammy kehanetleri: Takma kafanı Cardi B, hepsini alacaksın!

Bu sene 61'incisi düzenlenecek olan Grammy ödül törenine geri sayım başladı. Biz gazı Cardi B'ye verelim ve bu gece Power TV'de canlı olarak izleyebileceğimiz tören öncesi bahisleri açalım.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Grammy kehanetleri: Takma kafanı Cardi B, hepsini alacaksın!

Grammy ödül töreni malum, müzik dünyasının en gürültü çıkaran mevzusu. Tören bu sene yeni kategoriler ve adaylar ekleyerek cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırma kararı aldı. “A Star Is Born”da Bradley Cooper'la başrol oynayan ve alkış alan Lady GaGa yine Grammy töreninde sahnede olacak.

Tören bu sene kategorileri beşten sekize çıkararak köklü bir değişikliğe gitti. Akademi bunun gerekçesini “En iyileri seçerken esnek olabilmek” olarak açıkladı. Geçen sene biliyorsunuz, Yılın Albümü kategorisindeki tek kadın aday Lorde idi.

Bu gece Los Angeles'taki Staples Center'da 61. kez sahiplerini bulacak olan Grammy Ödülleri, 2019 için aday listesi yayınlanmıştı. Kimdi neydi derken son hamlede aday sayısı artırıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER