için kaldı

İçişleri Bakanı Soylu, motosiklet kazalarının artmasına ilişkin uyarıda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, motosiklet kazalarının arttığını, bu konuda acilen hızlı ve etkili tedbir almak durumunda olduklarını belirterek, "Her arkadaşım kendi bölgesindeki sorunları ve çözüm önerilerini doğru şekilde tahlil etmeli, bunların çözümü için sıralı amirleriyle meseleyi paylaşarak, rakamları mutlaka makul seviyelere çekme gayreti içinde olmalıdır." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İçişleri Bakanı Soylu, motosiklet kazalarının artmasına ilişkin uyarıda bulundu

Soylu, Afyonkarahisar'da düzenlenen "Trafik Birim Amirleri İç Anadolu-Ege-Akdeniz Bölge Değerlendirme Toplantısı"na, Bakanlık'taki Muhammet Fatih Safitürk Toplantı Salonu'ndan video konferans yöntemiyle iştirak etti.

Toplantıya, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Hatay, Isparta, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Osmaniye illeri ile Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Birim Amirleri ile Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürlüğü Birim Amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Soylu, ülke genelindeki trafik kazalarının yüzde 37'sinin, can kayıplarının ise yüzde 40'ının, bu toplantıya katılan illerin 20'sinde gerçekleştiğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER