için kaldı

Gerekçe emeklilik ama asıl sebep

Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in görevine son verildi. Gerekçe olarak Atik'in emekliliği gösterildi. Bu kararı aldıran asıl nedenlerin ise oyuna müdahalede gecikilmesi ve Atik'in Hollandalı'yla yaşadığı fikir ayrılıkları olduğu öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gerekçe emeklilik ama asıl sebep

GALATASARAY'da dün sürpriz bir ayrılık yaşandı. Teknik direktör Riekerink'in yardımcısı Orhan Atik'in görevine son verildi. Sabah 11.00'deki idman için Florya'ya gelen Atik'e bu kararı futbol direktörü Cenk Ergün tebliğ etti. Orhan Atik'e, görevden alınma gerekçesi olarak ise emekli olması gösterildi. Emekli olmasına rağmen kulüpte çalışmaya devam etmek isteyen hocaya, kulüp kararı nedeniyle bunun mümkün olmadığı söylendi.Gerekçe buydu ama bu kararın perde arkası farklıydı...

DEĞİŞİKLİKLERİ ETKİLEYEMEDİ

RİEKERİNK'in oyuncu değişiklikleri çok eleştiriliyordu. Hollandalı'nın oyuna geç müdahale etmesi de tepki alıyordu. G.Saray yönetimi, oyuncu değişiklikleriyle ilgili tüm uyarılara rağmen Riekerink'i pozitif yönde yönlendirip etkili olamaması nedeniyle Orhan Atik'in performansını yetersiz buluyordu. Riekerink'in 3 yardımcısının olması da Atik'in gönderilmesinde etkili oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER