Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Daha fazla para istiyoruz

Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “İhaleden en fazla geliri elde etmek istiyoruz. Tavrımız belli, daha fazla para...” derken, 28 Mart’ta yapılacak TFF toplantısında durumun netleşeceğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Daha fazla para istiyoruz

Kulüpler Birliği toplantısı sonrasında Trabzonspor ve Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu, açıklamalarda bulundu. Türk futbolunda sonucu merakla beklenen yayın ihalesi hakkında Ağaoğlu, TFF’nin izleyeceği yol hakkında bilgilerinin olmadığını ifade ederken, birlik olarak fazla para istediklerini açıkça söyledi.

Ağaoğlu şöyle konuştu:

‘Gözümüz Federasyon’da’

“TRT, geçen hafta ihaleden çekildiğini söyledikten sonra bizim de önümüze farklı bir fotoğraf geldi. Neden çekildiği konusunda, TFF’nin de bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği konusunda bir bilgimiz yok. 28MarttarihindeTFF’debir toplantı yapılacak.”

‘Fikir ayrılığı yok’

“Kulüpler Birliği içerisinde fikir ayrılığına tanık olmadım. Anadolu kulüplerinin gelir kalemlerinin %80’i yayın. İhaleden en fazla geliri elde etmek istiyoruz. Tavrımız belli; fazla para.”

‘Şampiyonluk başlangıç olur’

“Trabzonspor olarak, sürdürülebilir başarıdan yanayız. Allah nasip eder ve bu sezonu şampiyon olarak tamamlarsak, bizim için birçok şeyin başladığı noktada olacağız. Geldiğimiz bir nokta yok aslında. Matematiksel olarak yarış bitmeden, bitti demek mümkün değil. Spor tarihi, bu tip sürprizlerle doludur. Maç maç gidiyoruz. Henüz yolun sonuna gelmedik.”

SONRAKİ HABER