Galatasaray transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

Galatasaray transfer haberlerinde iç transferdeki oyuncuların yanı sıra hücum yönü kuvvetli isimlerde sık sık gündeme geliyor. Galatasaray'da son dakika gelişmesi olarak Selçuk'un Çin'e transfer haberi ön plana çıkmış ve konudaki detaylar gelmeye başladı. Peki Galatasaray transfer haberlerinde başka son dakika gelişmeleri var mı?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri

Galatasaray transfer döneminin bitmesine çok az bir süre kala atağa kalkmaya hazırlanıyor. Transfer haberlerinde gündemde öne çıkan isimlerin yanı sıra eldeki oyuncuların duruma da gözden geçiriliyor. Peki Galatasaray'ın transfer haberlerinde hangi isimler ön plana çıktı. İşte sarı-kırmızılı ekipte yaşanan son dakika haberler

Galatasaraylı Selçuk İnan'a Çin transferi için onay çıktı

Galatasaray'da Sneijder ve Podolski'nin ardından, kaptan Selçuk İnan da Çinlilerin gündemine geldi. Çin Halk Cumhuriyeti'nde futbol takımlarının transferlerine onay veren komite Galatasaraylı Selçuk İnan'ı da transfer edilebilecek futbolcular listesine dahil etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER