için kaldı

Galatasaray'da Sabri şoku!

Galatasaray'ın şampiyonluk şansı için hayati derecede kritik derbide İgor Tudor, Beşiktaş'a sürpriz yapacak. Hırvat hoca sağ beke Sabri'yi kesip Semih'i monte edecek

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da Sabri şoku!

Yarın evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktörü İgor Tudor derbi 11'inde sürpriz yapacak. Dün 45 dakika süren taktik idmanda Tudor'un sürpriz yaparak Semih'i sağ bekte denediği görüldü.

Ligde 12 kafa golü yenmesini dikkate alan Tudor, Semih'i beke çekerek takımın hava topu sorununa çözüm üretti. Hırvat hoca, Semih'in sağ bek oynadığı iki F.Bahçe maçında gol yenmemesini dikkate aldı. İşte Tudor'un dün Florya'da denediği 11 (4-2-3-1): Muslera - Semih, Chedjou, Hakan Balta, Carole - De Jong, Selçuk - Yasin, Sneijder, Bruma - Podolski (Sabah)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER