için kaldı

FlyDubai'ye Boeing darbesi

FlyDubai, Boeing yasağı nedeniyle günde 15 seferi iptal edecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
FlyDubai'ye Boeing darbesi

FlyDubai Hava Yolları, Boeing 737 Max 8 ve Max 9 tipi uçaklara getirilen uçuş yasağı nedeniyle günde 15 seferi iptal edeceğini duyurdu.

FlyDubai'den yapılan yazılı açıklamada, seferlerin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Sivil Havacılık İdaresinin, güvenlik önlemleri kararı gereği şirketin Boeing 737 Max 8 ve Max 9 tipi 13 uçaktan oluşan filosunun çalışmasının askıya alınmasının ardından iptal edildiği belirtildi.

Hava yolları ekibinin söz konusu kararın yolculara yapacağı etkiyi en aza indirmek için her türlü çabayı sarf ettiği, bu bağlamda karardan doğrudan etkilenen kişilerle irtibata geçileceği ve FlyDubai'nin web sitesi üzerinden de düzenli olarak güncellemeler yapılacağı kaydedildi. Açıklamada, iptal edilecek uçuş sayısının günlük 15 olduğu ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER