İşte Gelecek konferansı 8-9 Haziran’da

TÜRKİYE’de araştırmanın gelişimine odaklanan ve yıllardır gelirinin tamamı sosyal projelere aktarılan konferans; ‘Araştırmada Yenilikler Konferansı’nın bu yıl ki teması ‘İşte Gelecek’ olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte Gelecek konferansı 8-9 Haziran’da

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların katılacağı, araştırma sektörünün beklenen bir klasiği olarak anılan buluşma, bu yıl da online olarak 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yarımşar gün olarak planlanan konferans, katılımcılarını online platformda bir araya getiriyor olacak. Ipsos; araştırma sektörüne ve iş dünyasına ışık tutacak önemli bir çalışmanın sonuçlarını da ilk kez Araştırmada Yenilikler Konferansı’nda paylaşıyor olacak. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen kapsamlı araştırma ile pandemi sonrasında iş yerlerinin, çalışma biçimlerinin nasıl olacağı, çalışanların beklentilerinin ve ihtiyaçlarının nasıl değiştiğine dair bulguları paylaşılıyor olacak. Konferansa katılım Anadolu Güneşi Derneği’ne yapılacak minimum 300 TL bağışla gerçekleştirilecek. Toplanan bağışlarla Aydın Sarıçam İlkokulu’nda bir yaşam becerileri atölyesi kurulacak. Bu atölye ile çocukların sahip oldukları becerilerin uygulama düzeyinde kazandırılabilmesi, öğrenilen bilgilerin yaşam becerisine dönüştürülebilmesi amaçlanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER